Likovni krožek razstavljal na Sl. Javorniku

Članice in člani vseh treh skupin likovnega krožka društva Lipa Domžale so v petek, 23. marca 2012, pripravili skupaj z DPD Svoboda France Mencingar Javornik - Koroška Bela likovno razstavo, na kateri razstavlja 32 likovnih ustvarjalcev pod vodstvom mentorice dipl. slikarke Marije Mojce Vilar. Dela bodo razstavljena do 14. aprila.

Na ogled so postavili svoja dela Irena Osolnik, Nuša Lojen, Joži Anžin, Vlasta Janžekovič, Mira Jarc, Iva Petek, Angelca Dovžan, Binca Lomšek, Franci Kerč, Zinka Brečko, Ana Resnik, Breda Cerar, Marcela Kopitar, Dušan Klopčič, Darinka Grkman, Nuša Čučnik, Brigitta Leskovar, Tončka Grilj, Antonija Pacek Tonka, Joži Tomšič, Gusti Medved, Jelka Zalogar, Majda Korbar – Božič, Peter Škufca, Dragica Šetina, Tatjana Pirjevec, Veronika Jesenšek, Štefka Šraj, Milka Inkret, Barbara Gortnar, Marija Horvat in Vesna Breznik.

Skupina članic Lipe je pripravila tudi krajši kulturni program, v katerem so sodelovale Mira Jarc, Iva Petek, Marija Mojca Vilar, Binca Lomšek in predsednica Lipe Metka Zupanek.

(kliknite slike za povečan prikaz, nato pa v albumu slik še levo nad sliko Celoten zaslon)

Fotografije Joži Anžin in Binca Lomšek, tekst Binca Lomšek