Članice Društva Lipa Domžale v Domu upokojencev Trzin prinesle veselo razpoloženje

Objavljeno .

obisk DU Trzin Koncert, ki so ga v Domu upokojencev Trzin priredile kitaristke skupine Val ter citrarke Planike, pod skrbnim vodstvom mentorice Damjana Praprotnik, je potekal v četrtek, 22. februarja 2018. Članice Literarnega krožka društva LIPA – Univerze za tretje življenjsko obdobje Domžale, katere so z prijetnimi recitacijami in zgodbami iz časov, ki so že daleč za nami popestrile koncert.

Marjan Ravnikar, predsednik Društva Lipa Domžale, Univerze za tretje življenjsko obdobje, je na začetku pozdravil obiskovalce koncerta, po koncertu pa se je vsem zahvalil za močne aplavze, ki so bili namenjeni nastopajočim. Za zaključek so nastopajoči in stanovalci doma skupno zapeli še pesmi Mi se imamo radi.

Ob zaključku smo si bili vsi prisotni enotnega mnenja, da takšni nastopi kot je bil danes nastop Literarnega krožka, kitaristk in citrark Društva Lipa Domžale - Univerze za tretje življenjsko obdobje v Domu upokojencev Trzin prinese kar nekaj veselja med njihove stanovalce, ki so večnamensko dvorano doma napolnili do zadnjega kotička.

Takšna druženja imajo predvsem humanitarni namen, saj stanovalcem v domovih za ostarele popestrijo njihov vsakdanjik.

Marjan Ravnikar,
Društvo LIPA-Univerza za tretje življenjsko obdobje Domžale