Spoznajmo se, praznujmo skupaj

Objavljeno .

V Češminovem parku v Domžalah, ob presenetljivo lepem vremenu za ta čas, je v sredo, 18. Aprila 2018, potekalo največje osrednje praznovanje ob občinskem 66-letnem rojstnem dnevu.

Praznovanje "Spoznajmo se, praznujmo skupaj", ki je v Domžalah postalo že tradicija, je medgeneracijski dogodek, s katerim želijo praznik Občine Domžale praznovati z našimi občankami in občani.

Letos je sodelovalo rekordno število, kar 59 društev, organizacij, šol in vrtcev iz Občine Domžale. Med njimi, kot stalnica, tudi Društvo LIPA U3ŽO Domžale. Obiskovalci so lahko videli in slišali, kaj vse lahko počnejo v naši občini. Lahko so se preizkusili v različnih športih, od košarke, plezanja, jahanja, teka, boksa, ameriškega nogometa, smučarskih skokov, se vključili v številne ustvarjalne in miselne delavnice itd.

Program sta povezovala Pija Štamcar in Aljaž Praznik iz OŠ Venclja Perka in poskrbela, da so bili obiskovalci podrobno seznanjeni z dogajanjem na prizorišču.

Zbrane sta pozdravila župan Toni Dragar in podžupanja mag. Renata Kosec. Namesto razreza torte, so tokrat ob zvokih fanfar Godbe Domžale v nebo spustili 66 rumenih in modrih balonov ter se posladkali s torticami na palčkah.

Bilo je zanimivo in lepo.

Avtor in foto: Mirjana Kavčič