Program izleta Slovenija-Salzburg-Passau

Objavljeno .

Glava

Passau - Regensburg – Linz

DATUM: 19. do 21. 10. 2018

Slovenija-Salzburg-Passau1 Slovenija-Salzburg-Passau2 Slovenija-Salzburg-Passau3

1. DAN SLOVENIJA - SALZBURG - PASSAUvečerja, nočitev

Odhod v zgodnjih jutranjih urah. Kratek postanek v Salzburgu. Nadaljevanje potovanja do romantičnega Passaua. Ogled mesta, ki leži na stičišču treh rek, kar mu daje še poseben čar. Ogledali si bomo katedralo, staro mestno hišo, itd. Nastanitev v mestu ali v okolici. Večerja in nočitev.

2. DAN PASSAU - REGENSBURGzajtrk, večerja, nočitev

Zajtrk in vožnja do enega najstarejših nemških mest, ki se lahko pohvali z rimsko preteklostjo. Mesto je polno samostanov in cerkva, med katerimi prav gotovo izstopa imenitna gotska katedrala Sv. Petra. Sprehodili se bomo skozi ozke ulice neverjetno ohranjenega srednjeveškega mesta s palačami bogatih trgovcev, cerkvenih knezov, in obrtnikov. Mesto je ravno zaradi ohranjenosti srednjeveškega mestnega jedra, ki se skozi stoletja ni skoraj nič spreminjalo, od leta 2006 na Unescovi listi kulturne dediščine. Po ogledu vožnja nazaj v Passau. Večerja in nočitev.

3. DAN PASSAU - LINZ - SLOVENIJA zajtrk

Po ne prezgodnjem zajtrku vožnja z ladjico po Donavi, kjer se nam bodo odpirali lepi pogledi na neokrnjeno naravo. Prihod v Linz - kulturno prestolnice Evrope v letu 2009. Ogled mestnih znamenitosti. Sprehod skozi mestno središče in nekaj prostega časa. Povratek proti Sloveniji in prihod domov v nočnih urah.

CENA:
240 € min 45 potnikov na 51 sedežnem avtobusu
259 € min 35 potnikov na 51 sedežnem avtobusu

CENA VKLJUČUJE:

  • avtobusne prevoze po programu,
  • dva polpenziona v hotelu 3*
  • vožnja z ladjico po Donavi od Passau –a do Linza,
  • zunanje oglede,
  • spremstvo in organizacijo izleta.

MOŽNA DOPLAČILA ob prijavi: enoposteljna soba 40 €, dodatno zdravstveno zavarovanje z asistenco v tujini 6€, riziko odpovedi 12€.
MOŽNA DOPLAČILA na poti: muzeji in galerije 5 – 15 €.

Splošni pogoji in navodila za potovanje s TA PALMA so sestavni del programa in so na voljo na naših prodajnih mestih ter na spletni strani www.palma.si.

Ljubljana, 9.5.2018

Noga