Mesec oktober - začetek študijskega leta 2017-2018

Tudi za UNICEF-ove prostovoljke v LIPI se je začelo novo študijsko - delovno leto in to s prvo delavnico v petek,  6.10.2017. Sestale smo se polnoštevilno in vesele, da bomo s polno paro začele izdelovati naše PUNČKE IZ CUNJ iz UNICEF-ovega programa "Posvoji punčko, reši otroka".  Kar nekaj kolegic je bilo ustvarjalnih tudi med počitnicami in četica naših "otrok" se je postavila na ogled na okenski polici učilnice.

Že na tem prvem srečanju smo si zadale nalogo in dogovorile termin za razstavo punčk, ki bo po nekajletnem premoru zopet v galeriji GLAVNI TRG  v Kamniku. Prijazna lastnica galerije, gospa Jožica Boltar, nam je kot donacijo ponudila  tudi letos svojo galerijo za razstavo  naših Punčk iz cunj.  Določile smo termin v mesecu novembru,  in to od četrtka, 15.11. do vključno nedelje,19.11.2017.

Razstava bo tematsko oblikovana tudi z liki iz otroških pravljic: Sneguljčica, Janko in Metka, Kekec, Zvezdica zaspanka, Maša, Rdeča kapica, Pika nogavička itd.
Že sedaj VLJUDNO VABLJENI

Da se vidi, kako smo pridne kot mravljice že prvi dan, nekaj  posnetkov  naše kolegice Tatjane Sedej:

Avtor:Mirjana Kavčič